BSA media


Soundcraft-Vi1webFaciliteiten

BSAmedia beschikt over geluidssets opgebouwd uit analoge-en digitale apparatuur van hoge kwaliteit. De door BSAmedia ontwikkelde sets zijn opgebouwd uit flexibel inzetbare modules. Door modules te combineren ontstaat een op iedere opdracht toegesneden set die naadloos aansluiten op onze specialisaties. Een paar voobeelden:

  • De compacte 8 kanaals set is bijzonder geschikt voor reportageklussen, kleine zaalversterking en stereo-of meersporen opnames op locatie in een kleine setting.
  • De 32 kanaals muziekset kan op verschillende manieren worden ingezet; we verzorgen bij een concert voor een uitgebalanceerd geluid op het podium en in de zaal. De set is ook zeer geschikt voor een meerdaagse opname-en mixage sessie op locatie voor bijvoorbeeld een demo of CD.
  • Met onze broadcast-set verzorgen we op locatie opnames of live-uitzendingen voor radio en internet: gesproken woord, muziek van cd, livemuziek, intercomfaciliteiten en draadloze verbindingen. De broadcast-set biedt ook alle benodigde faciliteiten voor volledige geluidstechnische ondersteuning van uw evenement of congres. 
  • live-verbindingen vanaf vrijwel iedere locatie. Hiervoor gebruiken we onze Comrex ACCESS 2 USB (inclusief alle opties) 
  • Een kleine zaalversterkingsset. (ook te huren zonder bediening)

Bel ons even op 06 - 10 69 22 88 voor uitgebreide technische informatie over onze geluidssets.